SZERENCSE BUDDHA


VNM Zrt.
+36 1 878 1848
info@vnm.hu

Cégjegyzékszám: Cg.01-10-049673

Adószám: 23335509-2-43
Közösségi adószám: HU23335509

Bankszámlaszám: 10918001-00000059-79020008

Szállítási módok és csomagolási és szállítási díjak

Személyes átvétel: Jelenleg személyes átvételre nincs lehetőség.

Postai úton: Megrendelését postai utánvét küldjük el, fizetnie a csomag átvételekor a postásnak kell.
Csomagolási és szállítási költség: 1870 Ft

Bankkártyával történő fizetés menetének és feltételeinek részletes leírása


A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Adatvédelemre és az adatkezelés biztonságára vonatkozó információk

Az Ön személyes adatainak védelme a VNM Zrt. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 1992. évi LXIII. törvény).
Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Megrendelés lemondásának módja és feltételei, elállás jogának ismertetése

Megrendelés lemondásának módja és feltételei, elállás jogának ismertetése {17/1999. (II.5) Korm. rendelet} - részletesen megtalálható itt: http://www.nfh.hu/data/cms9155/17_1999_Korm_rendelet.pdf
Szállító ezen felül az alábbi pénzvisszafizetési garanciát vállalja:
- a kézhezvételtől számított 15 napon belül visszaküldött szobrok árát szállító kérdés nélkül átutalással visszatéríti.
- a pénzvisszafizetési garancia a csomagolási-, szállítási-, utánvét költségekre nem vonatkozik.
- a visszaküldés költségei a vevőt terhelik, portós csomagot nem áll módunkban átvenni
- csak sértetlen, új állapotban lévő termék árát áll módunkban visszatéríteni

Raklamáció, áruvisszavét, árucsere, kártalanítás:

Kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén a reklamáció benyújtásának módja és feltételei, az áruvisszavét jogcímei és lehetőségei, az árucsere módja és feltételei, kártyabirtokos kártalanításának módja és feltételei:
- A reklamáció írásban kerül bejelenzésre, megerősítésre, emailen vagy postai úton.
- Az online fizetési tranzakciót bonyolító banki rendszer gyakorlatilag lehetetlenné teszi a túlfizetést, illetve a többszöri fizetést.
- Áru visszavételére, cseréjére csak sérült, hibás termék kézbesítése esetén lehetséges, ezért a csomag kézhezvételekor ellenőrizze a termék sértetlenségét. Amennyiben problémát észlel, kérjük jelezze azt a futárnak és elérhetőségünkön is.
- Az VNM Zrt. vállalja, hogy amennyiben a kártyabirtokos reklamációját jogosnak találja, a kártyabirtokos által vitatott összeget a Bankkal előzetesen egyeztetett és jóváhagyott módon rendezi, vagy a tranzakció azonosítójának megadásával a Bank Szabályozás és Problémakezelés Osztályának segítségével írásban kéri a kártyabirtokos számlájára történő jóváírását.